Bezoek Inspectie
Op donderdag 5 maart zal Interschool bezocht worden door de onderwijsinspectie. Zij komen de kwaliteit van het onderwijs op Interschool beoordelen.

Studiedag PBS
Maandag 16 maart is Interschool gesloten in verband met een studiedag van het personeel. Deze dag zal weer in het teken staan van Positive Behaviour Support (PBS). De leerlingen zijn deze dag vrij.

Internationale dag tegen racisme en discriminatie
Op 21 maart begint de lente. Daarnaast wordt op 21 maart de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie gehouden. Deze dag is door de verenigde Naties ingesteld naar aanleiding van het bloedbad in Sharpeville in Zuid-Afrika op 21 maart 1960 waarbij de politie het vuur opende op een groep mensen die demonstreerde tegen de apartheid. In 1966 riep UNESCO 21 maart uit tot Dag tegen Racisme en vanaf die tijd worden mensen aangezet zich tegen racisme te verzetten.

Grote Rekendag
Op woensdag 25 maart de Grote Rekendag plaats. Het thema van dit jaar is ‘de Getallenfabriek’. In alle klassen zullen verschillende rekenwiskundige activiteiten worden uitgevoerd omtrent dit thema. Hierbij ontdekken de leerlingen op hun eigen niveau wat getallen zijn en wat je ermee kunt doen.

Zomertijd Zomertijd
2020 begint op zondag 29 maart, de laatste zondag van maart. Je moet dan in de nacht van zaterdag op zondag de klok om 2 uur een uur vooruit zetten naar 3 uur. Dit betekent dus dat je een uur minder lang kunt slapen.

Carnaval Interschool
Op Interschool is dit jaar ook carnaval gevierd. Het was een groot succes. Hieronder een impressie.

Pilot tandenpoetsen
In groep lila is juf Ilse een pilot gestart met betrekking tot hygiëne en zelfredzaamheid. De leerlingen poetsen namelijk zelf hun tanden bij binnenkomst. Dit vindt plaats in het lokaal tijdens de inloop. Er wordt gekeken of dit een succes is en of het verder binnen de school ingevoerd gaat worden.